Leidsche Rijn CentrumWinkelen

Leidsche Rijn Centrum – winkelen

In Leidsche Rijn Centrum winkel je zoals jij wilt: zeven dagen in de week, met ruime openingstijden. Er zijn ruim 130 winkels, horeca en nog veel meer. Het stadscentrum om te shoppen of vrije tijd door te brengen met je gezin.

Struin langs de zeer diverse winkels, van discounters tot speciale unieke producten of haal er je verse dagelijkse boodschappen. Even bijkomen? Dat doe je bij een van de vele lunchtentjes, koffiezaken of restaurants.

Kinderen vermaken zich uitstekend in de zomer bij het waterornament op het Brusselplein. Of bij Kijntje, de klimknuffel van het centrum.
Ook vind je er een grote vestiging van de bibliotheek en zal er een weekmarkt plaatsvinden op het Brusselplein.

Bereikbaarheid & parkeren
P – Onder het centrum is een zeer ruime parkeergarage met 1000 plekken. Eerste uur parkeren is nog gratis (en met bon van de Jumbo, kun je nog eens 1.5 uur gratis extra parkeren). Daarna € 2,50/ uur.
P – Op straat zijn enkele parkeerplaatsen. Tarief € 2,58 / uur.

Openbaar vervoer
Trein – NS station Utrecht Leidsche Rijn ligt aan het winkelcentrum
Bus – Het busstation ligt naast het NS station en er stoppen vele bussen

Website
Het winkelgebied heeft een eigen website  waar je alle informatie vindt met betrekking tot bv welke winkels waar gevestigd zijn.

Horecatips
Wil je graag in een keer alle horeca mogelijkheden bekijken die er zijn in Leidsche rijn Centrum? Bekijk dan deze link.

Meer lezen?
Wil je meer lezen over bijzondere plekken in Leidsche Rijn Centrum? Klik dan op deze link naar alle speciale locaties met een verhaal, die op Beleef Leidsche Rijn verzameld zijn.