Uncategorized

Algemene voorwaarden Wijkfietstochten Leidsche Rijn

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden voor Wijkfietstochten Leidsche Rijn zijn toepasbaar op de overeenkomsten met gids Evalien van’t Veen die in kader van de wijkfietstocht in Leidsche Rijn afgesloten worden. Waar wijkfietstochten staat, kan ook wijkwandelingen gelezen worden.

Algemeen
De wijkfietstochten Leidsche Rijn is een initiatief van wijkgids Evalien van’t Veen.
Zij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 52947157 onder de handelsnaam EVEN HIER.

Bevestiging
Boek je een fietstocht bij Evalien van’t Veen, dan ontvang je per mail een bevestiging van je fietstocht (lengte/tijdsduur en invalshoek).
Hierop staat op welke datum en op welke tijd de fietstocht plaatsvindt en waar het fietsen begint.

Betaling
De betaling voor een wijkfietstocht dien je na ontvangst van de factuur binnen 14 dagen te voldoen. En voor aanvang van de fietstocht te zijn voldaan.

Aanvangstijd
Wees op tijd op het startpunt van de fietstocht aanwezig.
Ben je iets later? Bel dan naar 06-44720283.
De afgesproken eindtijd wordt aangehouden. Dit kan betekenen dat als het dreigt uit te lopen, het laatste deel iets wordt ingedikt.
Ben je meer dan 15 minuten te laat, zonder dit telefonisch door te hebben gegeven, dan kan de fietstocht worden geannuleerd. In dit geval vindt geen restitutie plaats van een reeds ontvangen betaling (of blijf je verplicht de volledige factuur voor de fietstocht te betalen, indien anders afgesproken) .

Uitvoering wijkfietstocht
De wijkfietstochten Leidsche Rijn worden door wijkgids Evalien van’t Veen, dan wel door een door haar ingehuurde professionele gids verzorgd. Van te voren wordt je hierover geïnformeerd.

Maximum aantal personen per gids
Voor een fietstocht geldt een maximum van 12/14 personen per gids.
Voor een wijkwandeling geldt een maximum van 20 personen per gids.

Wijziging aantal personen
Een wijziging in het aantal personen kan tot uiterlijk één dag voor de fietstocht worden doorgegeven. (minimum kosten op basis 10 deelnemers, kan niet gewijzigd worden.) Bij extra deelnemers, moet de betaling vooraf in orde zijn.

Aansprakelijkheid
Deelname aan onze wijkfietstochten is voor eigen risico. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor deelname aan het verkeer en functioneren van hun fiets.
De gids is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade van de deelnemer opgelopen tijdens een wijkfietstocht (of wandeling) of voor schade door de deelnemer aangebracht aan derden tijdens een wijkfietstocht (of wandeling).
De gids is niet aansprakelijk voor beschadigingen of vermissing van eigendommen van de deelnemer.

Annulering door klanten
Voor reserveringen geldt het volgende:
Reserveringen kunnen tot uiterlijk 2 weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd.
Bij het annuleren van een reservering tot uiterlijk één week van tevoren wordt 50% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht cq teruggestort.
Bij het annuleren van een reservering in de week voorafgaande aan de wijkfietstocht wordt 75% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht cq 25% teruggestort.
Bij annuleren 24 uur van te voren wordt 100% van de overeengekomen vergoeding in rekening gebracht cq 0% teruggestort.

Annulering door Wijkfietstochten Leidsche Rijn
Als Wijkfietstochten Leidsche Rijn nadat de klant een bevestiging heeft ontvangen de fietstocht of wandeling moet annuleren, hoeft de klant niet te betalen of krijgt de klant het reeds betaalde bedrag teruggestort.
Mochten de weersverwachtingen zeer slecht zijn (code geel/oranje/rood), bliksem, extreme regenval, pittige sneeuwval enzovoorts, dan wordt er een dag van te voren overlegd hoe hier mee om te gaan. De beslissing over doorgaan wordt twee uur tot 15 minuten voor aanvang definitief genomen. Maar er kan ook een alternatief worden gekozen zoals inkorten, aanpassen programma, verschuiven of niet door laten gaan. Hierin heeft de gids de eind beslissing. (NB bij een beetje miezerregen of een kort hagelbuitje gaat de wijkfietstocht gewoon door).

Enthousiast geworden?
Mail dan naar Evalien@EVEN-HIER.nl met volgende gegevens
Wijkfietstocht of wandeling | gewenste datum en starttijd | aantal personen | lengte – tijdsduur | thema en/of bepaald deel van Leidsche Rijn, Vleuten De Meern, Haarzuilens | andere wensen/opmerkingen (bv wat voor een groep het is).
Je krijgt normaal gesproken binnen 48 uur reactie.