Uitblinkers

U in de Wijk Leidsche Rijn

In eigenzinnige programma’s laten bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens wekelijks het échte gezicht van onze wijk zien.
In 3 korte filmpjes van elk 5 minuten vertellen vrijwilligers de bijzondere veelzijdigheid van Leidsche Rijn, Vleuten De Meern.

Te zien elke zaterdag om hele uur op Ustad, maar ook via het eigen YouTube kanaal en website met uitgebreid videoarchief.
Dus makkelijk om iets terug te kijken. Maar ook te volgen op Facebook en twitter. Dus echt niet te missen

Vrijwilliger worden? Meld je zeker eens aan: info@uindewijk.nl
Onderwerp aanleveren? Mail ze het gewoon: leidscherijn@uindewijk.nl

U in de Wijk Producties

U in de Wijk Leidsche Rijn is onderdeel van U in de Wijk Producties.
Dit productiehuis maakt wijktelevisie in Kanaleneiland, Leidsche Rijn, Overvecht, Ondiep en Zuilen. Bewoners van deze wijken doen zelf verslag van ontwikkelingen en gebeurtenissen in hun wijk. Ze doen dat onder professionele begeleiding.
U in de Wijk Producties laat een duidelijk ander geluid horen dan de gevestigde media: kleinschaliger, met meer oog voor positieve ontwikkelingen en meer oog voor de mensen die de wijk vormen.

Opdrachtfilms

Om deze wijktelevisie te kunnen financieren, bieden zij onze betrokken manier van film maken ook aan in de vorm van betaalde opdrachten. U in de Wijk Producties biedt aan organisaties die in de wijk actief zijn een breed pakket aan wijkmedia aan. Daarmee ontstaan voor organisaties nieuwe mogelijkheden om met wijkbewoners te communiceren. Bekijk hier wat voor producten zij zoal realiseren.
Voor meer informatie over wat zij voor jou kunnen betekenen, info@uindewijk.nl