UITladder Leidsche Rijn dé veelzijdige WIJKagenda

Ivm de corona maatregelen zijn er eigenlijk nog steeds  minder evenementen of activiteiten.

 

Komende weken

 

zo 19 dec & 9 jan | Voorstelling (6+) in “Kinderkroeg” Venster

De Grote puntje puntje show is een nieuw project voor kinderen van het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) en Wijkrestaurant Venster. Op 3 zondagochtenden vinden er steeds om 10 uur en om 11:30 uur een show plaats in Wijkrestaurant Venster, dat dan speciaal omgedoopt wordt tot Kinderkroeg. Kosten € 5.  Meer info en kaarten bestellen doe je HIER.

 

Later in het jaar

Hopelijk mag er ergens in 2021 weer het een en ander aan activiteiten georganiseerd worden. We houden het in de gaten.

Wie denkt dat er hier niets (leuks) te beleven valt, moet maar eens op de goedgevulde UITladder Leidsche Rijn kijken, het is dé uitgebreidste WIJKagenda van groot Leidsche Rijn. Zowel wekelijks online bijgewerkt als ook 4x/jaar als eigen print uitgave en op facebook & twitter.

Steeds vol met leuke uitjes, verrassende activiteiten, veelzijdige workshops en diverse bijeenkomsten voor jong & oud in stadsdeel Leidsche Rijn (inclusief Vleuten – de Meern).

Tips evenementen & activiteiten
Heb je een tip, mail het dan naar UITladderLeidscheRijn@gmail.com. Dan bekijkt de redactie van de UITladder of en hoe het verwerkt kan worden. (als free publicity of/en als samenwerking).

Sneller jouw informatie vinden
Soms is het even zoeken naar de evenementen die bij jou passen. Vandaar deze zoek tip:
rood = evenement/eenmalig, blauw = vaker, aqua = sportief, groen = natuur/buiten, olijf=jongeren, paars = kids, oranje = cursus/workshop.
Dit komt overeen met de rubriekkleuren in de papieren UITladder Leidsche Rijn.

Beleef Leidsche Rijn
Ten slotte wijzen we je ook graag op de online evenementen- en reisgids BeleefLeidscheRijn.nl. Daar vind je veel inspiratie en informatie over komende evenementen en leuke locaties om een leuke tijd in Leidsche Rijn te hebben. Facebook / Twitter

Heel veel plezier !