Top 15

Play-in | sport- & spelcentrum

Play-in met spelen, jumpen en klimmen in the Wall is een zeer groot indoor sport- en speelcentrum voor hele familie. Wel één 5800 m2 groot  beweegparadijs. Het is een van de grootste indoor sport- en spelcentra van Nederland.

Het familiecentrum van Play-in biedt onder andere plaats aan een binnenspeeltuin (t/m 12 jaar), een trampolinehal (alle leeftijden), een klimarena (alle leeftijden) en twee horecagelegenheden. Bij de entree bepaal je welk gedeelte je wilt bezoeken en koopt de juiste (combi)tickets voor dit sport- & spelcentrum.

Kids-in
Deze binnenspeeltuin is bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Waan je hier in een onderwaterwereld met o.a. haaien, octopussen en vissen waar je op kunt klimmen, af kunt glijden of door kunt kruipen.
Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders fijn zitten in het gezellige horecagedeelte. De kids-in is ook zeer geschikt voor leuke kinderfeestjes.
Ruime openingstijden. Directe link naar de website Kids-in. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Kids-in Play-in

Jump-in
Bij 1 van de grootste trampolineparken van Europa kun je lekker springen, vliegen en kunstjes doen voor iedereen op nieuwste trampolines. De reguliere tijden zijn voor 8 jaar en ouder, maar ook zijn er speciale mini-jumptijden voor kinderen t/m 7 jaar. Er zijn ook jumplessen om de leukste trucks te leren en DJ-jump avonden. Directe link naar Jump-in. (tekst gaat na afbeelding verder)

Jump-in Play-in

Climb-in
Deze eigentijdse klimattractie is toegankelijk voor jong en oud door een revolutionair zekeringssysteem (Clip ’n Climb), waardoor je zelfstandig en veilig kunt klimmen op onverwachtse en flitsende wanden. Met objecten voor echte durfals van alle leeftijden, maar door het systeem ook al vanaf 4 jaar veilig beklimbaar. Link naar meer info Climb-in.(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Climb-in Play-in

Gegevens
Adres: Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht (rechterdeel van the Wall)
Open: dagelijks 10 – 21 uur (afhankelijk van het onderdeel)
Kosten: wisselend per onderdeel.

Bereikbaar & parkeren
The Wall heeft zeer ruim parkeerdek. Eerste 2 uur gratis, daarna € 1/ uur.
NS station Utrecht Leidsche Rijn ligt op 10 minuten lopen.
Buslijnen 11, 37, 49 en 139 stoppen bij The Wall. Bushalte Antonius Ziekenhuis of NS Station Leidsche Rijn.

Wat nog meer in The Wall?
In het grote en rode belevingscentrum the Wall kun je shoppen in ruime winkels, genieten van horeca en volop bewegen.
Voor onze horecatip is Wereldrestaurant Foodexplore en koffiezaak Doppio.