Pathé Leidsche Rijn

De bioscoop Pathé Leidsche Rijn is dé locatie waar je naast de nieuwste films ook culturele voorstellingen zoals ballet of opera op het witte doek kunt bekijken, maar ook zakelijke bijeenkomsten vinden hier plaats. De bioscoop heeft 7 zalen van 180 – 600 stoelen.

4DX
De bioscoop aan het Berlijnplein krijgt eind november 2019 een zogenoemde 4DX-zaal. Hiermee blijft de film niet beperkt tot het doek maar zijn er nog 20 andere effecten, zoals bewegende stoelen en weersimulaties.  Hiermee krijgen de kijkers een andere filmervaring. De stoelen bewegen alle kanten op, het kan regenen, bliksemen, waaien en er worden geuren verspreidt.

Rooftop Cinema
In de zomermaanden is er op het dak van Pathé de Rooftop cinema. Je zit dan op een tribune met goed zicht op het grote witte scherm. Voora of na afloop kun je natuurlijk genieten van een fantastisch uitzicht over de stad Utrecht en Leidsche Rijn.

Gegevens
Adres: Berlijnplein 100, 3541CM Utrecht
Website: Bioscoop Pathé Leidsche Rijn
Open: Dagelijks
Link naar de huidige film agenda  van deze vestiging van Pathé.

Bereikbaarheid
Busstation en treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt op paar minuten lopen. 
oa buslijnen 11, 15, 16, 18, 28, 37, 48

Parkeren
Betaald parkeren op het Berlijnplein, echter aan achterzijde groot parkeerplaats met gratis parkeren bij aankoopfilmtickets.
Bereikbaar via borden door Lage Weide of smal weggetje vanaf Berlijnplein.

Horeca
Natuurlijk kun je iets te drinken en snacken kopen in de bioscoop, maar wil je voor of na de voorstelling echt wat eten of borrelen dan geven we je graag deze tips: Wijkrestaurant Vensteralle Horeca Leidsche Rijn Centrum