UITladder LR nu ook in Leidsche Rijn Magazine

Misschien heb je het al opgemerkt. Een korte versie van de UITladder Leidsche Rijn staat vanaf dit jaar in het nieuwe Leidsche Rijn Magazine #21. Vanaf deze week (3 maart 2020) wordt de nieuwste editie van het Leidsche Rijn Magazine (LRM) verspreid. En nieuw is de samenwerking tussen LRM en Beleef Leidsche Rijn/UITladder Leidsche Rijn! Vanaf dit nummer vind je dus ook in LRM diverse uittips voor Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern! Neem ‘m dus maar mee!

nummer #21
In dit nummer vind je, naast de dubbele pagina UITladder Leidsche Rijn, onder meer artikelen over kunstenaars Asia Komarova en Merel Zwarts, die samen met leerlingen van basisschool de Ridderhof een kinderboek over de reizende glijbaan maakten, maar ook Cornelis en Kelly, die allebei het roer omgooiden. Localhero is Daniel die samen met anderen in beweging kwam voor behoud van de atletiekbaan in het Amaliapark en Fietsclub Maximus Stampers, die deze maand aan hun achtste wielerseizoen beginnen. Niels en Shamira vertellen over hun stenen huis in Terwijde dat ze regelmatig inruilen voor hun huisje op wielen. Boswachter Floor geniet van de door het veld springende, rammelende en boksende hazen op landgoed Haarzuilens. En ten slotte een artikel over het Berlijnplein, waar een nieuw tijdelijk paviljoen gebouwd is en nieuwe organisaties zijn bijgekomen.
Je ziet wel, het Leidsche Rijn Magazine is net zo veelzijdig als Beleef Leidsche Rijn, die zien&doen in Utrecht’s nieuwste stadsdeel tonen.

Gratis
Neem LRM gratis mee bij ruim 100 distributiepunten in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Harmelen (o.a boekhandels, winkels, supermarkten, bibliotheken, gezondheidscentra, culturele instellingen, horeca, buurtcentra etc.).

UITgebreide UITladder Leidsche Rijn
En wil je binnenkort de uitgebreide UITladder Leidsche Rijn weer in handen krijgen. Dan hoef je maar te wachten tot 19 maart, wanneer de vernieuwde uitgave op print verschijnt. Deze wordt dan gelijk met VARnws huis aan huis verspreid. of kijk op de digitale UITladder Leidsche Rijn op de website van Beleef Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn Magazine 21