Nieuws

Podium Hoge Woerd weer open

Podium Hoge Woerd is weer open gegaan deze week! Na een theaterloze periode Podium Hoge Woerd op 3 september haar deuren weer geopend. Voor de zomer heeft het theater samen met hun personeel, acteurs én het publiek geoefend om een bezoek aan het theater veilig te laten plaatsvinden. Ze werken dit jaar met ongeplaceerde tickets om de maximale zaalcapaciteit te benutten én het publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen. Veel voorstellingen spelen twee keer op een avond om zo veel mogelijk plekken aan te bieden.

Hoe gaat het theaterbezoek in zijn werk?
Bij binnenkomst checkt een medewerker van het theater uw tickets. In het theater staan de looproutes aangegeven die u kunt volgen. De medewerkers staan klaar om hierbij te helpen. Bij de ingang van de zaal is desinfecterende handgel geplaatst. In de zaal wijst een medewerker de juiste zitplaats toe voor een goede verdeling. De garderobe van het theater is gesloten, de jassen kunnen mee de zaal in. Na afloop geven de medewerkers van Podium Hoge Woerd instructies voor het verlaten van de zaal. Zo verloopt het bezoek geheel veilig.

Inleidingen
Voorafgaand en na afloop van de voorstellingen vinden er regelmatig inleidingen en nagesprekken plaats met de acteurs of regisseurs. Ze geven context, extra achtergrondinformatie of uitleg over het maakproces. Op de DansDonderdagen worden de inleidingen dit seizoen gegeven door artistiek leider en choreograaf Jasper van Luijk. De kaarten voor deze inleidingen zijn bij te boeken bij het kopen van kaarten.

Agenda
Podium Hoge Woerd kan niet wachten totdat het nieuwe seizoen start en ze de bezoekers weer mogen verwelkomen. Het aanbod t/m december staat nu online. Het aanbod voor het het 2e deel van het theaterseizoen volgt later. Kaarten zijn alleen online te koop via de website: podiumhogewoerd.nl