NieuwsUitblinkers

Najaars seizoenskrant Beleef en UITladder Leidsche Rijn

Het is gelukt om ook voor dit corona najaar een mooie en informatieve seizoenskrant Beleef Leidsche Rijn te maken met onder andere de UITladder in opgenomen. ook deze keer weer huis aan huis bezorgd met VARnws mee op donderdag 10 september 2020. 16 pagina’s boordevol vrijetijds inspiratie voor de bewoners van stadsdeel Leidsche Rijn. Ook zal hij op tal van plekken vanaf 14 september in de wijk mee te pakken zijn.

Begrijpelijk kunnen er momenteel minder activiteiten georganiseerd worden of zijn ze op een andere manier opgezet. Maar we kunnen ten minste nog van veelzijdige activiteiten genieten. Check echter wel of er aanvullende maatregelen zijn, zoals vooraf reserveren of registreren.  En alle ondernemers en organisatoren zijn zich heel bewust van de RIVM-maatregelen. Ze willen niets liever dan iedereen veilig ontvangen en een fijne tijd bezorgen. Ze hopen dan ook dat iedereen komt en de voorschriften opvolgt. Dan kan iedereen nu genieten en zij deze lastige periode doorkomen en plannen blijven maken en uitvoeren voor de toekomst.

Deze najaar Beleef / UITladder Leidsche Rijn seizoenskrant loopt t/m medio november. En we gaan bijna gewoon weer door met de volgende editie.

Link naar de digitale print najaar versie HIER.

Op andere wijze weten wat er hier te zien&doen is?

Directe links
Link  Beleef Leidsche Rijn: Facebook HIER | Twitter HIER | aanmelden nieuwsbrief HIER | youtube HIER
Link UITladder Leidsche Rijn: Facebook HIER | Twitter HIER | aanmelden nieuwsbrief HIER

Weten hoe zo’n seizoenskrant gemaakt wordt? 

In maart 2020 maakte U in de Wijk dit leuke interview.

Maar het belangrijkst voor nu is, blijf gezond en positief. Samen komen we deze onzekere periode te boven en gaan we straks weer volop van het leven genieten.

Met vriendelijke groet,

Evalien van’t Veen,

initiatiefnemer en uitgever van Beleef & UITladder Leidsche Rijn

Evalien is Beleef Leidsche Rijn