Nieuws

Jamsessies in Azotod

Wil jij een keer als muzikant op het podium staan? Of heb je dat al vaker gedaan én kan je er geen genoeg van krijgen? Kom dan naar de maandelijkse jamsessie in Muziekpodium Azotod! Voor de komende maanden zijn het deze donderdag avonden: 19 maart, 16 april & 21 mei.

Speciaal voor de Jamsessie wordt het grote Azotod omgetoverd tot een knusse gezellig kroeg. Een plek waar je gezellig een drankje kan doen én kan genieten van lekkere muziek! De jamsessie begint steevast met een leuke band om de sfeer er alvast goed in te krijgen. Daarna is het tijd om jullie muzikale creativiteit te vrije loop te laten!

Zorg dat je bij binnenkomst jezelf inschrijft bij Ivar van Dongen. Hij maakt vervolgens passende groepjes van de aanwezige muzikanten. Elke groep krijgt 20 minuten stage tijd! Je kunt van te voren met jouw groep bepalen wat je wilt gaan spelen. Dat kan van covers tot een 20 minuten durende te gekke jam.

Het volume op de jamsessie willen we graag onder controle houden.  Niet alles  wordt ‘extra’ uit versterkt; alleen de zang en instrumenten zonder eigen versterking (elektrische piano, akoestische gitaar, …)

En oh ja, voor de niet-muzikanten onder ons: de entree is geheel gratis, dus kom een keer gezellig langs!

Time-Table
20 uur – Zaal Open
20:20 uur – Optreden band
21 uur – Begin Jamsessies
1 uur – Einde Jamsessie.

De jamsessie wordt mogelijk gemaakt door:
MasterMind – Ivar van Dongen (Organisator) | MasterTape – Maurice Fonville (Gastheer & DJ) | MasterVolume – Marcel van der Hoeven (Technicus)

Meer weten over Muziekpodium Azotod?
Wekelijks zijn er de uiteenlopendste feesten, dansavonden en concerten. Kijk eens op de website van Azotod voor het actuele programma.