elke 14 dgn | Filmhuis Vleuten

Velen kennen het Filmhuis Vleuten nog niet. Zij vertoont elke 14 dagen op maandag avond een kwalitatief goede film in de theaterzaal in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten-dorp. Haar doelstelling is het verzorgen van filmavonden, op reguliere basis, voor een zo breed mogelijk publiek.

Kaartjes
Voor € 6,-. koop je een kaartje inclusief consumptie. Kaartjes zijn op de filmavonden te koop aan de zaal in Buurtcentrum De Schakel. Reserveren is niet mogelijk. Zij vragen om gepast te betalen.
Kaartverkoop start om 19.15 uur. Maximaal 2 kaartjes per persoon. De zaal gaat open om 19.45 uur. De film begint om 20.00 uur.
Halverwege de film is er een korte pauze waarin je je consumptiebon kan verzilveren.
Tijdens de filmavonden zijn de kaartjes van de volgende film in de voorverkoop verkrijgbaar. In deze voorverkoop worden maximaal 30% van de kaartjes verkocht om iedereen een kans te geven een kaartje te kopen.
Er zijn slechts 90 luxe theaterstoelen, dus Vol = vol.

Agenda
De films die ze in de komende periode draaien zijn:
2 december. Les Choristes
16 december. The Hunderd-Foot Journey
6 januari. Green book
20 januari. Her
3 februari. Publiekskeuze film
17 februari. Das schweigende Klassenzimmer
9 maart. Another year
Je kunt je inschrijven op hun digitale nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over de komende films.

Maandag 2 december Les Choristes
In 1948 wordt de werkloze muziekleraar Clément Matthieu (Gérard Jugnot) opzichter van een tuchtschool voor minderjarige moeilijk opvoedbare kinderen. De school heeft een harde dagelijkse routine. Dit staat Clément erg tegen. Ook het extreme en nutteloze beleid van de directeur van de school vindt hij niks. Clément besluit de kinderen op het rechte spoor te brengen door hen kennis te laten maken met de magie van muziek. Dit tegen de zin van de directeur. Met de leerlingen waarin muzikaal talent schuilt, richt Clément een koor op. Binnen de kortste keren wordt het koor bekend en probeert de directeur met de eer te gaan strijken.

Gegevens
Website: Filmhuis Vleuten
Locatie: Theaterzaal Buurtcentrum De Schakel, Vleuten-dorp.

In de buurt?
Wil je meer weten over wat er in de buurt te beleven valt? Kijk dan op de informatie over Vleuten-dorp.
Wil je misschien je filmbezoek combineren met een bezoekje aan de omliggende horeca? Kijk dan op Horeca Vleuten-dorp.