vr 6 & za 7 nov | De Ronde van Sint Maarten – online

Gelukkig is er dit jaar een prachtig alternatief gevonden voor de Sint Maarten Parade en het Vuur: De Ronde van Sint Maarten. Nadat eerst de plannen waren om er toch een coronaproof live event van te maken, is er toch besloten om het naar online om te zetten.

Aan de exacte invulling wordt nu gewerkt, maar er zullen tientallen lichtsculpturen te zien zijn en die ondersteuns worden met optredens van koren, orkesten, dansers, clowns en theatrale acts.

Ieder jaar kiest de Parade een actueel thema. Dit jaar is dat de strijd tegen armoede, global goal nummer 1. Sprookjes en volksverhalen uit alle culturen gaan hierover en de Ronde is hiervan een creatieve verbeelding.

Online kijken
Binnenkort informeren we jullie hier hoe online mee te kijken.

In sprookjes kan alles
Heb jij een wens of een droom? Plaats hem dan direct online in onze wensbron (#wishingwell). Daar kun je ook het verhaal en de wensen van anderen bekijken.
Heb je zelf nog een mooi verhaal of wil je een gedicht, tekening, lied of rap over jouw zoektocht naar beter delen? Stuur dat dan op naar deeljeverhaal@sharingartssociety.com.

Wil je  op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit Utrechtse stadsfeest? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de Sint Maarten Parade!