Nieuws

Nu 4DX bij Pathé Leidsche Rijn

4DX is een revolutionaire bioscoopervaring waarbij bezoekers niet alleen naar een film kijken, maar hem ook beleven via twintig effecten zoals bewegende stoelen, weersimulaties en geuren, die synchroon lopen met de actie op het scherm en zorgen voor een ongekende filmervaring.

Video 4DX – Hoe werkt dat?
Bekijk eens dit filmpje om te weten wat 4DX is.

Vanaf woensdag 27 november kun je dit dus ook in Pathé Leidsche Rijn ervaren. Er is elke dag een wisselend filmaanbod in deze 4DX-zaal. Er geldt een toeslag op de reguliere ticketprijs. Kijk voor het actuele filmaanbod op de website van Pathé.

Waar 4DX zalen?
Pathé Leidsche Rijn is de achtste zaal van Pathé in Nederland en de 700ste wereldwijd. In december 2017 opende de eerste 4DX-zalen bij Pathé De Munt in Amsterdam en Pathé De Kuip in Rotterdam. Daarna werden nog vijf zalen geopend in Scheveningen, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Amsterdam Arena. De negende zaal zal op 17 december openen in Zwolle.

Meer weten?
Wil je meer weten over Pathé Leidsche Rijn? Kijk dan eens hier: Pathé Leidsche Rijn.
Wil je meer weten over locaties waar je actieve en stoere ervasringen kunt beleven? Kijk dan eens wat er verzameld is bij Leidsche Rijn Actief.
Wil je graag je bioscoop bezoek combineren? Kijk dan eens naar deze horeca in de buurt. Horeca Leidsche Rijn Centrum.