Nieuws

za 30 nov 2019 | Dance Classic – Giel Beelen

Op 30 november staat het ‘enfant terrible’ van de Nederlandse radio bij Muziekpodium Azotod op het podium. Natuurlijk zal hij de lekkerste dansplaten uit het verleden voor je draaien, zodat jij ouderwets  en heerlijk los kunt gaan.

Giel Beelen heeft tocht wel zo’n beetje alles gedaan wat God verboden heeft en dat allemaal live op zender. Als jongetje van 8 wil hij al bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier. Giel Beelen heeft in de loop der jaren meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing en de Zilveren reismicrofoon gewonnen. Ook zette hij het wereldrecord radiomaken op zijn naam. En nu gaat hij er voor zorgen dat het een toffe Dance Classic avond gaat worden in Azotod.

Tickets
VVK: € 12,50 (exclusief servicekosten)
Deur: € 17,50
Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.

Gegevens
Adres: Meerndijk 126, 3454 HV De Meern
Website met agenda en tickets: www.azotod.nl

Bereikbaarheid & parkeren
Ruime fietsparkeer mogelijkheden.
Voor auto’s groot gratis parkeerterrein naast het pand
Openbaar vervoer: Bus 107 (Utrecht Jaarbeurs – Gouda) stopt voor de deur.

En kun je deze avond niet? Kijk dan op de agenda van Azotod wat er verder nog op het programma staat.

Muziekpodium Azotod