Nieuws

ma 30 dec 2019 | het Licht in Donkere dagen

Eindejaarsvoorstelling Het licht in Donkere Dagen in Podium Hoge Woerd.
Voorstelling: 20:30 uur // optioneel Diner: 18:30 uur

Exclusief te zien in Podium Hoge Woerd: De Orde van de Dag – een collectief van acteurs, schrijvers en muzikanten onder leiding van Greg Nottrot – maakt in één dag een muzikale, satirische en poëtische voorstelling over het nieuws van het voorbije jaar. In negentig vlammende minuten vangen ze alles wat er dit jaar gebeurde. Ze ordenen het nieuws tot een hapklaar overzicht, duiden en passant de tijd waarin we leven, en sluiten zo het jaar feestelijk af.

Snikhete zomers, brandende bossen en knetterende kathedralen. 2019 is een zinderend jaar, waar je makkelijk je vingers aan kan fikken, maar voor de Orde is niks te heet. Vurige monologen, verhitte sketches, verlichte inzichten, brandende vragen en liedjes om je handen aan te warmen. Kortom *De Orde van de Dag zet je in lichterlaaie en doet je hart smelten.
Tickets kosten € 20. Te koop via podium Hoge Woerd.

Ugly Christmas Sweater Dinner
Voorafgaand aan de voorstelling kun je samen met de orde van de Dag een feestelijk maal met de andere bezoekers nuttigen. Want: kerst is leuk, maar samen eten in je foutste kersttrui misschien nog wel leuker! Daarom wordt de voorstelling ingeluid met het enige echte Foute-Kersttruien-Diner in Leidsche Rijn.
Het diner bestaat uit drie gangen, twee gratis drankjes, koffie en thee.
Boek het diner bij je ticket voor slechts €32,50 extra. Maar wees snel, want er is slechts een beperkt aantal couverts beschikbaar!

Pers
“Het is De Orde van de Dag ten voeten uit: een actueel onderwerp op een prikkelende manier onder de aandacht brengen. Journalistieke satire van het soort waar ook Arjen Lubach mee scoort.” Eindhovens Dagblad

ugly kersttruien Leidsche Rijn