NieuwsUITladder Leidsche Rijn

#26 ZOMER UITladder (jun t/m aug 2019)

Nu verkrijgbaar: 26e editie – 2019 (juni t/m augustus)
UITladder Leidsche Rijn – dé UITagenda van groot Leidsche Rijn

Wel 170 veelzijdige activiteiten, waarvan 120 nieuw en 75 gratis!
Nu nooit meer zeggen dat er niets te beleven valt, want wat gebeurt er hier namelijk veel!

Met trots vertellen we jullie over alweer de 26e boordevolle editie!!!
Veel plezier in, uit en om Leidsche Rijn de komend maanden.

UITladder Leidsche Rijn is dé gratis 2-maandelijkse UITagenda met een zeer veelzijdige overzicht vol evenementen, activiteiten, bijenkomsten op gebied van cultuur, sport, natuur, jongeren, kinderen, ouderen. Voor binnen & buiten en natuurlijk in stadsdeel Leidsche Rijn (incl Vleuten de Meern). Deze zesentwintigste editie (juni t/m augustus) staat weer boordevol leuks en inspiratie voor de komende maanden. Met oplage van 15.000 stuks, die in de eerste 10 dagen geflyerd, grotendeels Huis aan Huis verspreid, maar ook op circa 50 plekken in de wijk liggen en gratis meegenomen kunnen worden, kan niemand deze editie mislopen.

De UITladder Leidsche Rijn met zijn herkenbare lange smalle formaat, heeft als doel om op een laagdrempelige manier bewoners te informeren over al het leuks en diverse wat hier plaats vindt, bewoners de wijk te laten ontdekken, elkaar hier te ontmoeten en organisatoren een plek te geven om hun activiteiten kenbaar te maken. Bij elkaar geeft dit een nog leuker, veelzijdiger, actiever en bruisender stadsdeel Leidsche Rijn.

De UITladder staat ook digitaal op www.LiefstLeidscheRijn.nl en daar kun je ook altijd alles online terugvinden en de allerlaatst binnengekomen activiteiten lezen. Wist je trouwens dat ze ook op Facebook (UITladder Leidsche Rijn) en op twitter (@UITladderLR) lekker actief zijn? Volg hen en lees daar regelmatige veelzijdige lokale wijk UITtips?

Verder beginnen we binnenkort gewoon weer met de volgende editie (september&oktober), de NAJAARs-editie, waarvoor de deadline ligt op 20 augustus as.  Mocht je willen dat jouw activiteit/evenement vermeld wordt, mail het naar UITladderLeidscheRijn@gmail.com.
Tevens zijn er ook diverse mogelijkheden om te adverteren of jouw activiteit te promoten.