Nieuws

zo 15 dec 2019 | Wintermarkt & Verhalenroute

Goede voornemens? Kom ze voeden tijdens de knallende jaarafsluiter van de Metaal Kathedraal! Tijdens deze T’ Mis wordt u overladen met inspirerende voeding, cadeaus en Wintertales.

Bezoek de warme kerstmarkt om uw nieuwe kerstgedachte te voeden! In de maand van tradities en het grote innemen biedt Metaal Kathedraal een kerstmarkt van vernieuwend consumentisme met bijzondere en overheerlijke producten, een bijzonder samengesteld kerstpakket, kleding upcycling, repaircafé, live muziek en een kerstverhalen route met 8 verhalen om u te inspireren!

Bent U er klaar voor?
Laat u meenemen door bijzondere verhalenvertellers, glühwein en warme chocolade, muziek van Art & Roses, een marktplein vol mooie en eerlijke kerstproducten, heerlijke soep en broodjes van Broodje Poep, projecties van de Beeldjutters, jingles van de Herman Brood Academie en een knallende afsluiter van Het Harmonieorkest Vleuten de Meern!

Alles om u te bedienen met zingeving, het leven, de waarde van voedsel, stadslandbouw, samenkomen, consumeren & vrede op aarde!
Tijd 14 – 18 uur. Gratis entree
Adres: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20
3545 NA Utrecht

Meer weten over de Metaal Kathedraal?
Kijk eens op deze pagina met het verhaal achter de Metaal Kathedraal in Rijnvliet.