Gloednieuw theaterseizoen Podium Hoge Woerd is gestart

Er is goed nieuws: vanaf begin september startte een gloednieuw theaterseizoen. Het aanbod voor het eerste halfjaar (t/m december) staat online en  kun je kaarten bestellen, echter alleen via de website van Podium Hoge Woerd.

Marjan van Huystee, programmeur Podium Hoge Woerd is heel blij dat het gelukt is een goed programma samen te stellen en dat het Podium weer open is na de afgelopen rare theaterloze periode. Ze nodigt dan ook iedereen uit om te komen genieten van prachtig toneel, luisterrijke muziek, virtuoze dans en overheerlijke familie- en jeugdvoorstellingen.

In het nieuwe, 6e theaterseizoen bieden ze een divers palet aan voorstellingen in deze eerste helft: september tot en met december 2020. Ze zijn er trots op dat ze vele bekende en minder bekende, hele talentvolle en jonge theatermakers, dansers en muzikanten een podium kunnen bieden. Sommige gezelschappen spelen zelfs twee keer op een avond, andere twee avonden of meer achter elkaar. Zo kunnen zij, en het theater, meer bezoekers de kans geven deze voorstellingen te bezoeken, ondanks de beperkte capaciteit door de 1,5m maatregel.

Zo speelt meesterverteller Nasrdin Dchar vier keer zijn nieuwe voorstelling ADEM, speelt Sanne Wallis de Vries een voorstelling die er zonder corona nooit geweest zou zijn en komt Maas theater en dans met een bonte mix van theater, dans en muziek voor de hele familie. Toneelgroep Oostpool brengt het prachtige Skylight en Holland Baroque laat ons genieten van zijdezachte klanken. Een programma om je vingers bij af te likken.

Uiteraard leeft Podium Hoge Woerd de 1,5m- en hygiëne-maatregelen na. Zo werken ze dit jaar met ongeplaceerde tickets om de maximale zaalcapaciteit te benutten én ons publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen. Bekijk het protocol op de website.

In het najaar volgt meer informatie over de kaartverkoop voor het tweede deel van het seizoen, van januari tot en met mei 2021.

LINK naar het Theateraanbod Podium Hoge Woerd september t/m december 2020.