Kids

Bouwspeeltuin Voorn

Grote, ruime buurtspeeltuin voor kinderen tot 12 jaar. (Oudere) kinderen kunnen op de omliggende velden voetballen en of basketballen. Er is genoeg te doen voor kinderen! Voor ouders is de speeltuin een plek om elk aar te ontmoeten, gezellig te picknicken en samen met je kinderen te spelen.

De vele speeltoestellen staan allemaal in zand, dus genoeg ruimte om kastelen te bouwen!  De klimtoestellen zijn voor verschillende leeftijden, links voor de jongsten en rechts voor de oudere kinderen. De waterpomp staat het hele zomerseizoen aan; kinderen kunnen met ons zandbakspeelgoed geulen graven en lekker kliederen met water. Bij mooi weer kan ook het spetterbadje open. Heerlijk waterplezier voor de kleuters en de peuters in de wijk.

Bouwhoek
In de speeltuin is een aparte ruimte ingericht waar kinderen met hout hutten kunnen bouwen. Kinderen dienen dit met hun eigen ouders te doen. Neem wel zelf gereedschap en spijkers mee.

Een speeltuin zoekt altijd mensen
De speeltuin houden we open met een actief team van bewoners uit Leidsche Rijn. Wilt u ook uw bijdrage hieraan leveren? Vindt u het leuk om actief mee te werken aan het open houden van de speeltuin? Dan horen wij dat graag!

Activiteiten
Vrijwilligers organiseren diverse kinderactiviteiten. Deze zijn o.a  op Facebook te lezen.

Gegevens
Adres: Akkrumerraklaan 31, Langerak.