8 t/m 29 dec | Kerstbomen Doolhof

Leidsche Rijn Centrum lanceert het allereerste pop-up Kerstbomen Doolhof van Nederland! Van 8 december zal er 3 weken deze wel hele bijzondere attractie in het winkelgebied van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht te bezoeken zijn. Het doolhof is maar liefst 1.000 vierkante meter groot en bestaat uit ruim 750 echte Kerstbomen en komt op het Brusselplein te staan.

Het doolhof wordt op maat gemaakt van echte in Nederland gekweekte kerstbomen. Bomen kunnen worden geadopteerd door lokale bedrijven. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur.

Met het doolhof biedt het winkelgebied een alternatief voor de welbekende ijsbaan, welke jaarlijks in veel steden en dorpen wordt georganiseerd. Het doolhof bezoeken is een echte beleving met heel veel kerstbomen, animatie acts, kerstmuziek, kleine lampjes en misschien wel een flink pak sneeuw! Naast het vinden van de uitgang hebben bezoekers van doolhof ook de mogelijkheid om een kerstraadsel op te lossen. De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van maar liefst € 1.000.

De officiële opening vindt plaats op zondag 8 december om 12 uur.
Het Kerstbomen Doolhof is vanaf dan tot en met zondag 29 december dagelijks te bezoeken tussen 12 – 17 uur. (m.u.v. 1e Kerstdag).
De entree is gratis met de LRCentrum-app punten.

Meer informatie over Het Kerstbomen Doolhof volgt snel op de website van Leidsche Rijn Centrum.

Foto van Agency X

Wil je dit bezoek met andere dingen in Leidsche Rijn Centrum combineren? Lees dan eens over de vele andere plekken in Leidsche Rijn Centrum op deze website..