activiteiten 2021

31 aug t/m 12 sept | het NUT – Nooit meer werken

Ook deze zomer weer een voorstelling op locatie van het NUT uit Leidsche Rijn.  Dit keer een relatiedrama tussen twee robots.

“Het belooft een mooie avond te worden, waarbij ieder van u gemiddeld 0,07% gelukkiger naar huis zal gaan. Volgens onze prognose zal 32% van jullie de avond als uniek ervaren, 12% zal zich gelouterd voelen, 41 % is echt even lekker een avondje uit en 13 % heeft het enorm naar zijn zin. 1% zal de voorstelling als ‘zo zo’ ervaren, dit is veelal publiek dat mee moest van zijn of haar partner of collega’s uit het werkveld. Dan houden we nog zo’n 1% aan mensen over die zich vanavond ‘kut’ voelt.” (ROBOT G1)

Acteurs Greg Nottrot en Floor Leene liggen aan de rand van een zwembad te nippen van hun cocktails. Ze hoeven niet meer te werken want ze zijn vervangen door twee robots. Robot G1 en robot F1 spelen de voorstelling.  Heerlijk! Of slaat de verveling toe en verliezen ze de zin van hun bestaan?

Gefascineerd door de toenemende automatisering, digitalisering en robotisering in het dagelijks werk van heel veel mensen, verdiepen we ons in de effecten hiervan. Zijn robots dé oplossing voor een verstoorde werk/privé balans? In Nooit meer werken laat het NUT de uiterste consequentie zien van het idee dat technologie ons werk overneemt.

Praktische informatie
Zitplaatsen
Zon zee en strand; Nooit meer werken is een échte zomervoorstelling. Geheel in thema neemt het publiek dan ook plaats in strandstoelen. Voor mensen die hier niet mee uit de voeten kunnen, zorgen wij voor een alternatief in de vorm van een tuinstoel met wat extra comfort (let op, beperkt aantal beschikbaar).

De aanvang van de voorstelling is om 18 uur ivm de combinatie met het bijbehorende 3-gangen diner.

Tickets: Reguliere prijs: €47,50 (inclusief driegangendiner) / T/m 30 jaar korting. Link naar tickets.

UITVERKOCHT, maar soms komen er toch nog paar tickets vrij. Hou sociale media het NUT in ge daten.