vr 5 & za 6 nov | Ronde van Sint Maarten

De Ronde van Sint Maarten is een magisch openluchtfeest in hartje Leidsche Rijn. Je loopt een route van ongeveer een uur langs tientallen lichtsculpturen en wordt onderweg verrast door optredens van koren, orkesten, dansers, clowns en theatrale acts. Het is leuk voor jong & oud.
Kaartjes zijn gratis (donatie is fijn), maar moet je wel bestellen. (link volgt vanaf 20 okt)

Locatie: op het Berlijnplein.
Tijd: 18 – 22 uur.

Ieder jaar wordt er een actueel thema gekozen voor de lichtsculptures. Het thema in 2021 is ‘kansen om te leren voor iedereen, je hele leven lang’.. Wat je tegenkomt in de Ronde is hiervan een creatieve verbeelding.

Als inspiratiebron voor de lichtsculpturen en acts worden verhalen gebruikt die verzameld zijn rond het thema kansen om te leren en de strijd tegen armoede.

Wil je jouw verhaal vertellen aan de organisatie? Mail naar deeljeverhaal@sharingartssociety.com. Kijk hier de oproep van onze verhalenbankier.

Doneer aan onze inzamelingsactie Geef om je Stad; je geeft aan Stichting Noodhulp Utrecht en zorgt dat de workshops, masterclasses en materialen voor lampions gratis kunnen blijven voor iedereen!

Film Ronde van Sint Maarten@home uit 2020 terugkijken? Klik hier

Om de Ronde van Sint Maarten mogelijk te maken doen er in 2021 meer dan 90 organisaties mee uit allerlei sectoren van stad en regio Utrecht.