activiteiten 2021

za 27 & zo 28 nov | Het ambitieuze verhaal van een niet-werkende

Dit is een voorstelling voor iedereen met of zonder werk en is een pijnlijk grappige monoloog met muzikale hoogtepunten en kwetsbare dieptepunten.

Je bent wat je zegt en je zegt wat je bent. Wat doe jij? In deze voorstelling wordt gewerkt, deze vrouw is een jonge professional, met haar laptop en haar koffie beker. Zij werkt, denken de mensen. Zij heeft het voor elkaar, weet wat bij haar past en is perfect in balans. Want welk verhaal vertel je over jezelf als je niet werkt, als je niet mee kan doen. Wat blijft er van je over als het leven niet loopt zoals je verwacht?

Werken is van levensbelang. Doe je het niet puur om rond te komen dan doe je het wel voor ambitie, een nuttig gevoel, sociale contacten, ontwikkeling, rijk worden of idealisme. Waarom doe jij het? En hoe dan eigenlijk? Hoe bewaar jij de balans tussen werk en privé? En waarom zijn dat eigenlijk twee aparte dingen?

Out of Office
Het ambitieuze verhaal van een niet-werkende millennial vrouw professional
 is onderdeel van het het project out of officeOut of office is een onderzoek van Mariëlla van Apeldoorn voor het NUT, in samenwerking met verschillende kunstenaars en makers naar welke invloed werk heeft op identiteit, status en gezondheid. In dit project worden de verhalen verteld van mensen die (op dit moment) geen betaalde baan hebben en welk effect dit heeft op hen. Hun verhalen en ervaringen vormen de inspiratie voor de verschillende makers en dienen als input om een groter verhaal over de werkende mens te vertellen, voor iedereen die wel of geen baan heeft.

Gegevens
Locatie: Theater CultuurCampus Vleuterweide
Tijd: za om 20 uur en zo 15 uur.
Kost: € 15
Meer info en kaarten via deze LINK