activiteiten 2021

za 10 & zo 11 jul | Party Bazar – Berlijnplein

Een weekend lang sfeer en swingende Party Bazar onder de Perron 9 kappen. Leidsche Rijn kan weer ontwaken na de Covid-19 stilte. We kunnen en mogen weer heel gezellig als vanouds op stap naar de Party Bazar met lekkere muziek, heerlijk food en leuke kraampjes. De allereerste editie van het jaar van de Party Bazar zal het bruisen van de gezelligheid, sfeer en ambiance.

BREAKING NEWS: De gemeente Utrecht heeft nav de persconferentie besloten om toch de vergunning voor dit evenement in te trekken.
De organisatie neemt contact op met de kopers van entree kaarten. Dus helaas GEEN Party Bazar.

Lekker eten
De Party Bazar staat enerzijds voor heerlijk eten op deze bijzondere locatie, want je vindt er de lekkerste ‘street food’: Vele Thaise specialiteiten, poffertjes, suikerspin en popcorn, verse Duitse bratwurst en currywurst, de lekkerste Turkse hapjes, saté, kibbeling, verse donuts, broodjes Veluwse worst en hotdogs, taco’s & nachos, crêpes, wafels, vers gesneden patat, schepijs en nog veel meer.

Party plein
Anderzijds kun je onder de oude stationskappen volop genieten van veelzijdig live entertainment. Gastheer/host/entertainer Gordon Smith en collega zangeres Cherish Love zullen beide dagen het feestje goed aan de gang houden. Daarbij worden zij ondersteund door het akoestisch zangduo Brown Sugar. Ook treden beide dagen een aantal hele leuke cover bands op.

Alleen Utrechtse orkesten
De al jarenlange succesvolle formatie Hooked Up zal op zaterdag twee setjes spelen en ook de voormalige Utrechtse band de Nightrockers komt dan na ruim 25 jaar spontaan weer voor het eerst bij elkaar voor een eenmalig optreden. Verder zijn ook de Early Jammers van de partij, een sessie band uit Utrecht met steeds wisselende muzikanten.
Op zondag is het de beurt aan de Utrechtse cover band Just Us en zal country(rock) band The Lonestars optreden, maar ook een speciale verrassing.

Golden Earring tribute
Zondagvond wordt de Party Bazar op spectaculaire wijze afgesloten door de Utrechtse band Tornados. Deze werd opgericht door de (pas) 18-jarige gitariste ‘Sanne Icewoman’, die al van jong af aan geïnspireerd is door de Golden Earring muziek en feilloos over de snaren van haar gitaar ‘walst’ en het ‘finger picking’ goed beheerst. Zij zullen een tribute brengen aan de muzikanten van deze legendarische succesvolle band, die de Nederlandse rockmuziek wereldwijk op de kaart heeft weten te zetten met de wereldhit ‘Radar Love’, maar die helaas onlangs wegens ziekte van een van de bandleden ter ziele ging.

Ook hele leuke kraampjes
Het ‘party plein’ onder de stationskappen van Perron 9  zal rondom worden omringd door een leuke markt waar diverse producten aangeboden worden. Je kan eindelijk na lange tijd dus weer eens gezellig en als vanouds ‘banjeren’ langs leuke sfeervolle gezellige kraampjes van waaruit van alles en nog wat verkocht wordt.

Gegevens
De Party Bazar op het Berlijnplein is beide dagen geopend van 11:00 tot 22:00 uur en is een afgeschermd terrein.
De entreeprijs bedraagt € 3,50 voor volwassenen en slechts € 2,00 voor kinderen tot 12 jaar en 65plussers.
De locatie is de onder de Perron 9 kappen op het Berlijnplein. Er is genoeg fietsparkeerruimte. Tevens goed te bereiken met OV en en zijn voldoende autoparkeerplekken met gering parkeertarief.

Wel 1,5 meter afstand!
Er hoeft geen mondkapje gedragen te worden en de 1.5 mtr wordt WEL aangehouden (nav nieuwe maatregelen). Daarom is er maar een beperkt (maximum) aantal kaarten beschikbaar. Je hoeft dus NIET  een toegangstesten/vaccinatiebewijzen/corona app te hebben.
Wil je er bij zijn, koop dan snel je kaartje voor Party Bazar via de website PartyBazar.nl, want VOL =  VOL.
Er wordt slechts een beperkt aantal kaarten aan de ingang verkocht.

Openingstijden en toegang
Ga voor meer informatie en toegangsbewijzen naar www.partybazar.nl