activiteiten 2021Nieuws

18 t/m 30 dec | wandel in het Licht

Wil je niet alleen maar binnen zitten tijdens de feestdagen in de Kerstvakantie? Maar lekker een frisse neus halen en wat beweging krijgen? Wandel dan de speurtocht “Wandel in het Licht”.
Ga via foto’s en codes op zoek naar het juiste antwoord. Misschien ontdek jij aan het einde wel waar het allemaal om draait met Kerst?
Je kunt de wandeling starten op meerdere plekken in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn.
De routebeschrijving vind je als QR-code op je startpunt. De route leidt je langs foto’s waar een QR-code bij staat. Als je die met je telefoon scant krijg je een stukje van het kerstverhaal te zien en te horen! Lekker interactief en afwisselend. Als je alle foto’s hebt gevonden, heb je het hele kerstverhaal gezien en mee beleefd: een echt Kerstgevoel!
Voor de speurtocht kun je via de website (www.lichtjesrouteleidscherijn.nl) en via de facebookpagina een bingokaart downloaden waarop je kan aankruisen wat je allemaal gezien hebt.
NB. Bij de start en tijdens de wandeling wordt gevraagd de Coronamaatregelen in acht te nemen. Dus houd afstand van andere gezinnen zodat iedereen kan genieten van het kerstverhaal.
Namens de Samenwerkende Kerken Leidsche Rijn veel kijk- en luisterplezier en natuurlijk hele gezegende Kerstdagen!
Protestantse gemeente Leidsche Rijn, Nederlands Gereformeerde kerk Rijnwaarde, Familiekerk De Fakkel, Rooms Katholieke parochie Licht van Christus, GKV Leidsche Rijn, Baptistengemeente De Rank Leidsche Rijn