activiteiten 2021

t/m do 23 dec | Kunst Kerst Kado Shop

AFGELAST

Geef eens (lokale) kunst kado met Kerst! Ook dit jaar organiseren 15 kunstenaars van @KunstLint dit jaar de derde editie van de Kunst Kerst Kado Atelier Shop.

Het atelier aan de Alendorperweg, is voor deze gelegenheid ingericht met niet alleen werk van kunstenaars van lokale kunstcollectief @KunstLint, maar ook van andere plaatselijke kunstenaars, de gastexposanten.

Allerlei kunst is er te zien, er is nog meer variatie dan de vorige edities: zoals beelden van steen of keramiek, illustraties, sierraden, schilderijen, kunstkaarten, fotografie, grafisch werk, vilt en leerproducten en een prentenboek.

Kunstenaars
De kunstkado’s zijn tegen een vriendelijke kleine prijs te koop. Wat is er leuker om een keer kunst weg te geven tijdens de Kerstdagen?
De werken zijn van @KunstLinters Renata Nieuwenhuizen (steen), Cecile Reijnders en Irene de Kroon (kaarten, illustraties). Er is groter en kleiner schilderwerk van o.a. Marloes Wijtsma, Martha Goedings.
De gasten zijn: Ruth van Leeuwen, Anke van der Kwaak (keramiek), Liesel Swart (schoeisel), Marijke van Hulst (leer), Agnes van der Tier (keramiek, vilt), Inge Visser van Namenia (vilt), Annemieke Bastiaans heeft een mooi toepasselijk prentenboek en Ineke Schipstra fotografie en cyanotype.

Gegevens
De kleine kunst shop is midden in het mooie Maximapark, Alendorperweg 10.
Open: 13 -17 uur.

Er is altijd 1 van de kunstenaars van @KunstLint aanwezig, en 1 van de gastexposanten.
In verband met de coronamaatregelen, kunnen er maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Desinfecteer gel staat bij de ingang en graag mondkapje op, dat is wel zo veilig.

Kom kijken, wanneer u in het park een wandeling maakt, en shoppen en ondersteun zo de bevlogen plaatselijke kunstenaars!