activiteiten 2021

za 6 nov | Back to the Azotod 80’s

Tijdens de vierde editie van ‘Back to the Azotod 80’s – Alternative’, ga je terug naar de befaamde tachtiger jaren zoals die in Azotod werden beleefd.

Je hebt er heel lang op moeten wachten, maar dit is het eerste evenement dat na anderhalf jaar georganiseerd kan worden en waarbij we eindelijk weer mogen dansen in hèt Muziekpodium van Leidsche Rijn.

En met welke muziek kan dat beter dan met de beste verantwoorde muziek uit de jaren tachtig. Dit was de tijd van vele muzikale ontwikkelingen, met onder andere de opkomst van New Wave, New Romantic en Alternatieve Rock.

Eén keer per jaar wil Azotod deze mooie tijden laten herleven, en op 6 november aanstaande is het eindelijk zover en draaien de Azotod-DJ’s weer ouderwets alternatief en verantwoord.

Dan draaien zij zijn de grootste hits van onder andere U2, Depêche Mode, Tears For Fears, Talk Talk, New Order, The Cure, The Jam, The Smiths, David Bowie, The Clash, Talking Heads, Simple Minds, Talk Talk, Style Council, B52’s en nog veel meer.

In de voorverkoop zijn de tickets via de site van Azotod voor slechts € 6,50,– te koop.

De aanvang is al om 20.00 uur, de eindtijd staat vooralsnog gepland om middernacht maar dit kan nog wijzigen als de coronaregels versoepeld worden.