activiteiten 2021

vr 29 okt | Halloween Speurtocht in LRCentrum

Dit jaar kunnen griezelliefhebbers hun hart weer ophalen in het winkelgebied van Leidsche Rijn Centrum. Het Halloween evenement vindt plaats op van 16 –  20 uur. Het is dan ook koopavond dus de winkels in LRC zijn geopend.

Er zal wederom een speurtocht zijn voor kinderen, waarin zij aan de hand van een speurtochtkaart met hints bij de diverse deelnemende winkeliers langs kunnen gaan. In de winkels ontvangen zij een stempel op hun kaart en bij een volle kaart kunnen ze deze inleveren voor een kleine traktatie.

Natuurlijk lopen er weer veel griezels door het centrum en kan het zomaar gebeuren dat de kinderen oog in oog komen te staan met enge heksen, bloeddorstige vampiers of een verdwaalde spookbruid.

Meedoen met de Halloween Speurtocht? De speurtochtkaart kun je op vrijdag 29 oktober tussen 16 – 20 uur ophalen in LRC.
Lees hier binnenkort meer over op de facebookpagina en website van Leidsche Rijn Centrum www.leidscherijncentrum.nl.

Leidsche Rijn Centrum is een compleet stadscentrum, om in te winkelen, wonen en werken. Gemak staat voorop in Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben we een parkeergarage zonder kaartjes waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren en mét familieplekken, 7 dagen per week geopend, overal supersnel gratis WiFi en schone toiletten. www.leidscherijncentrum.nl