activiteiten 2020

elke za t/m 19 sept 2020 | Kinderactiviteiten LRCentrum

Kinderen worden uitgenodigd om op thuisvakantiereis te gaan in Leidsche Rijn Centrum tijdens het ‘Rijntje Zomerprogramma’. Van 8 augustus tot en met 19 september vindt er elke zaterdag een leuke activiteit plaats in Leidsche Rijn Centrum, met als eindfeest Rijntje’s verjaardag op zaterdag 26 september. Dit jaar viert mascotte Rijntje, de knuffelkoe van Leidsche Rijn Centrum, vakantie in het winkelgebied.

Wist je dat Rijntje op avontuur in andere landen is geweest?
Die steden vind je terug op de straatnaamborden van Leidsche Rijn Centrum. In het ‘Rijntje Zomerprogramma’ worden kinderen elke zaterdag meegenomen op thuisvakantiereis, door middel van activiteiten met een landenthema. Zo kun je bijvoorbeeld een portret schilderen (Frankrijk) en Zwitserse chocolade versieren.
Elk uur om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur start de activiteit. Kinderen krijgen bij deelname een stempel in hun Rijntje paspoort, die te printen is via leidscherijncentrum.nl/rijntje of die ze ter plekke krijgen. Bij vier stempels of meer ontvangen de kids een Rijntje cadeautje op 19 september voor thuis.
Meedoen? Je kan ter plekke aanschuiven (vol = vol) of een plek reserveren door een e-mail te sturen naar info@leidscherijncentrum.nl onder vermelding van naam, datum en voorkeurtijd.

Ook in de Bibliotheek LRCentrum
Niet het plein in Leidsche Rijn Centrum staat in het teken van kinderen. Ook op woensdag kunnen kinderen aanschuiven in de bibliotheek voor het ‘’Rijntje Voorleesuurtje’’ van 14 -15 uur. Geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.