activiteiten 2020

za 28 mrt 2020 AFGELAST | Mevrouw Ophelia (8+)

Een verhaal over Ophelia, een meisje met meerdere schaduwen die ’s nachts de prachtigste verhalen spelen wordt door de Filiaal Theatermakers gespeeld voor het hele gezin in Podium hoge Woerd.

Toen Ophelia geboren werd, wilden haar ouders graag dat ze een beroemd actrice zou worden. Maar al gauw bleek haar stem veel te zacht om te acteren. Ze werd souffleuse. Jaren later moet het theater waar Ophelia werkt sluiten, en staat ze op straat. Dan verschijnt er een schaduw die, gek genoeg bij niemand hoort. Ophelia besluit de schaduw mee naar huis te nemen. Al snel kloppen er meer losse schaduwen bij haar aan. Ze mogen allemaal blijven, maar overdag moeten ze in haar handtas, want Ophelia wil niet te erg opvallen. ’s Avonds gaan ze los en spelen ze de prachtigste verhalen. Tot Ophelia op een dag een wel hele grote schaduw ontmoet..

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Dit is een vervangende voorstelling en komt in plaats van ‘Het geluid dat niemand hoorde’.

Gegevens
Leeftijd 8+ jaar
Tijd  19.30 uur
Kost € 8,50 – 12,50
Link naar tickets. HIER.