activiteiten 2020

feb & mrt 2020 | Workshopserie Soulfulness

Wat maakt jou uniek? Hoe ga je om met donkere perioden in je leven? Hoe zorg je voor een heilzaam leefritme? Waar leef jij van op? Waar verlang jij naar? Welke gedachten en gevoelens komen boven als jij stil wordt?

De workshopserie Soulfulness biedt een mooie gelegenheid om bij deze vragen stil te staan en zo ruimte te scheppen voor bezieling. De serie workshops is gebaseerd op het boek Soulfulness – Bewust leven vanuit je ziel van Brian Draper. Gedurende 5 avonden sta je aan de hand van afwisselende werkvormen stil bij thema’s die met bezieling te maken hebben.

Soulfulness is een workshopserie waarin je: op adem komt, door verstillende en bezinnende oefeningen, inspiratie opdoet aan de hand van het boek Soulfulness en ervaringen uitwisselt met anderen, praktische handvatten en oefeningen krijgt aangereikt voor thuis die je helpen om bezieling te ervaren in het leven van alledag.

Nieuwsgierig geworden? Hierbij een uitnodiging in de woorden van Brian Draper:
“We hopen dat jij ‘Soulfulness’ als een ruimte vol bezieling ervaart. Weet je welkom om deze ruimte zonder enige vorm van dwang binnen te treden, op adem te komen en stil te zijn … en om je opnieuw te verbinden met het ‘leven in al zijn volheid’, zoals Jezus het eens zei. (Johannes 10:10) Niets meer en hopelijk ook niets minder.” (Soulfulness, p. 17)

Deze workshopserie Soulfulness wordt verzorgd door Marleen Schoonderwoerd, van Geestkracht.nu, en Machteld Hoekzema vanuit de Hoeftuin in Hoge Weide.

Data en thema’s
4 februari Van time-out naar time-in
18 februari Jouw unieke innerlijke leven
3 maart Paradoxen omarmen
17 maart Stiltewandeling door het donker
31 maart Een heilzaam leefritme

Gegevens
Tijd 20 – 22 uur / inloop vanaf 19:45 uur met koffie/thee
Locatie Pioniersplek De Hoeftuin / Adres: De Wagenschuur, BSO locatie, gelegen achter Boerderij De Hoef, Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht.
Kosten Voor de volledige serie van 5 avonden € 75 ( excl. € 19,95,- voor het boek)

Opgeven
Je kunt je opgeven via marleen@geestkracht.nu of via info@dehoeftuin.nl
Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Wil je meer informatie? Stuur een mailtje!
Meer informatie via de website Hoeftuin, klik hier.