activiteiten 2020

vr 9 okt 2020 | Resto van Harte met speciaal diner

Jong en oud ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte tijdens de Week tegen Eenzaamheid, ook in Leidsch Rijn, want samen eten zorgt voor meer verbinding in de stad.

Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. In heel Nederland is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid en vinden er speciale activiteiten plaats. Zo ook bij sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte in Utrecht met oa op vrijdag 9 oktober een diner bij Resto VanHarte Leidsche Rijn in buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk (Eerste Oosterparklaan 76).

Speciaal deze avonden
Tijdens de diners verzorgen studenten van de Hogeschool Utrecht een (muzikaal) programma. Daarnaast krijgen alle gasten iets lekkers mee naar huis om iemand anders, die wel eens eenzaam is of alleen, te verrassen. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Leidsche Rijn
Per 9 oktober breidt Resto VanHarte haar aanbod op vrijdag in Leidsche Rijn uit met een extra shift per avond. De populariteit van Resto VanHarte groeit in Leidsche Rijn, maar door de coronamaatregelen kan het buurtrestaurant minder mensen ontvangen dan voorheen. Om toch iedereen de kans te bieden om gezellig aan te schuiven, zijn er vanaf 9 oktober twee shifts per avond. Tussendoor wordt het restaurant snel coronaproof gereinigd zodat samen eten gezellig, lekker én veilig is.

Gegevens
Reserveren is verplicht en iedereen is welkom bij de diners.
In Leidsche Rijn is de bijdrage € 6  en € 5 met korting.
De shifts zijn van 16.30 – 17.45 uur en de tweede van 18.30 – 20.30 uur.
Reserveren is voor beide diners verplicht via https://reserveren.restovanharte.nl/ of bel 0900 900 3030 op ma t/m vr tussen 9 – 12.30 uur.
Wees er snel bij, want er is per diner een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Concept Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners in verschillende steden in Nederland. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. De Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.