activiteiten 2020

26 t/m 30 okt 2020 | Week van de Kindercoaching, ook in Leidsche Rijn

Als er binnen jouw gezin zorgen zijn om een kind, dan ontstaat er onrust. Onmacht, frustratie en verdriet kunnen zich van jou en jouw kind meester maken. Misschien voel jij jezelf stiekem wel eens een slechte ouder. Niets is minder waar! Maar wie kan je helpen? Heb je al eens gedacht aan sparren met of advies van een kindercoach krijgen? Ervaar daarom eens hoe een kindercoach werkt.

Week van de kindercoaching
Van 26 t/m 30 oktober is het de Week van de Kindercoaching. Tijdens deze week bieden diverse kindercoaches uit de regio Utrecht – uiteraard coronaproof – hun diensten gratis of tegen een kleine bijdrage aan. Ook “Coaching het Zand” uit Leidsche Rijn doet hier aan mee.

Op deze manier kan jij als ouder samen met je kind kennismaken met kindercoaching. Op een geheel vrijblijvende manier ontdek je wat bij je past, welke werkwijzen je prettig vindt en bij wie jij je het fijnste voelt om je hulpvraag neer te leggen.

Omdat hulp vragen soms best wat moed vraagt, willen ze het jou als ouder makkelijker maken om die hulp te ontvangen. Dat is waarom de kindercoaches hun krachten als kindercoaches hebben gebundeld. Jij als ouder ziet op hun website wat er in (en rondom) Utrecht wordt aangeboden tijdens deze week. Neem gerust contact op met de desbetreffende kindercoach wanneer je vragen hebt.

Programma/aanbod
Kindercoachpraktijk Coaching het Zand / Judith van Zuylen is in Leidsche Rijn gevestigd. Hier de link naar haar website.
De andere kindercoaches hebben hun praktijk in de omgeving.
Het programma overzicht wordt deze week nog aangepast n.a.v. de nieuwe corona maatregelen, maar hierbij al een impressie.