activiteiten 2020

za 30 mei 2020 | Kennismaken Mindful Run & Walk

Nu ook in LRVDM – Mindful Run & Walk! Al (hard)lopende kennis maken met de unieke formule van Mindful Run met focus op een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en (hard)lopen met als resultaat minder stress en meer energie.

5 weekse cursus
Vanaf juni organiseert Mindful met Tim zowel de Mindful Run als Walk. Tijdens de Mindful Run en/of Walk cursus neemt hij je in vijf weken mee om je kennis te laten maken met de combinatie hardlopen/wandelen, (neus) ademhaling en mindfulness. Het doel van de training is jou bewuster te laten hardlopen/wandelen met een focus op het heden en nu. Dit gaan we oefenen door gebruik te maken van al je zintuigen, yoga- en meditatieoefeningen plus natuurlijk basistechnieken van het hardlopen. Meer informatie over Mindful Run & Walk kun je vinden op www.mindfulrun.nl.

Kennismaken 30 mei
Tijdens de kennismakingsclinic op 30 mei van ongeveer 75 minuten legt Tim meer uit over de opbouw van de cursus, doen je een aantal oefeningen die ook in de cursus terugkomen en kan Tim al jullie vragen beantwoorden. De kosten zijn €15 per persoon en de clinic zal plaatsvinden in het Maximapark.

Aanmelden
Er zullen maximaal negen deelnemers meedoen en voldoende afstand is mogelijk. Indien er door de overheid beperkingen worden opgelegd waardoor de training niet door kan gaan, mag altijd kosteloos worden geannuleerd.
Aanmelden kan gemakkelijk per mail naar mail@mindfulmettim.nl. Vragen? Stel ze gerust!