activiteiten 2020

ma 10 feb 2020 | Emoties bij Kinderen – Berlijnplein

Ma 10 feb Emoties bij Kinderen – Berlijnplein
Deze avond over Emoties bij Kinderen, een avond voor ouders & opvoeders, wordt door het NUT georganiseerd als ‘hulp aan ouders’ voordat zij hun voorstelling Roos % Ariadne, vanaf eind februari 8x gaan spelen.

Verliefdheid, woede, teleurstelling. Voor kinderen zijn het nieuwe en soms allesoverheersende emoties. Het leren omgaan met die emoties is een onmisbare stap in hun ontwikkeling. Maar het leidt ook tot verwarring, over wie ze zijn en welke plek ze in de wereld hebben. Wanneer kan een kind om een ander geven? Hoe krijgen begrippen als liefde en woede betekenis? En welke invloed heb je daar als ouder op?

Nienke Smit-Zuidweg is pyschotherapeut en heeft een praktijk voor integratieve kinder- en jeugdtherapie in de Bilt, Het Huis van Zuid. Tijdens deze inspiratieavond vertelt ze over emoties bij kinderen en hoe ouders daar mee om kunnen gaan.

Gegevens
Tijd 19.30 – 21 uur
Locatie Berlijnplein 526, Leidsche Rijn
Aanvang 19.30 uur (tot 21.00 uur)
Tickets € 5,- (inclusief drankje) te bestellen via deze link.

Voorstelling
Theatermakers Floor Leene en Daniël van Klaveren geven tevens een sneak preview van de voorstelling Roos en Ariadne, die vanaf 29 februari te zien is in Leidsche Rijn (Berlijnplein).