activiteiten 2020

t/m zo 5 apr 2020 | Radio Vrijstaat

Kom naar de voorjaars expo: RADIO VRIJSTAAT en maak jouw eigen podcast. Laat iedereen horen wat jij te vertellen hebt!
Reportages maken, verslaggeving, interviewen en presenteren… het komt allemaal aan bod bij het radioprogramma Berichten uit De Vrijstaat. Ze leren je met plezier alle kneepjes van het radiovak.

Hoe vertel je een goed verhaal? Wat maakt het spannend? In het radioprogramma Verhalen uit De Vrijstaat neem je de luisteraar mee in jouw zelfgeschreven hoorspel. Met behulp van geluiden, stem acteren en muziek creëer je een nieuwe wereld binnen de muren van onze studio.
RADIO VRIJSTAAT heeft alles wat een jonge radiomaker nodig heeft: twee opnamestudio’s, twee redactiekamers, een radiomuseum en een radiokantine. Verover de wereld van de podcast en laat je stem horen!

PLAN JE BEZOEK

Open
Van 1 februari t/m zo 5 april iedere zaterdag en zondag. Extra open tijdens de voorjaarsvakantie op wo 26, do 27 en vr 28 februari.
Er zijn twee starttijden: om 13 en 15 uur. Kaartjes koop je vooraf en voor één van deze starttijden.

Kaartverkoop
Online tickets kosten € 7,50 / aan de kassa € 8 (T/m 3 jr gratis)
Reserveren is aan te raden, want een tijdsblok kan uitverkocht zijn.
(speciale tarieven voor U-pas en groepsbezoek)

Leeftijd
Onze expositie RADIO VRIJSTAAT is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Locatie
Je vindt RADIO VRIJSTAAT in het expo-ruimte het Gebouw aan de Grauwaartsingel. Navigeer naar Madridstraat 1 en parkeer bij het schoolgebouw.

Belangrijk
De expositie RADIO VRIJSTAAT is slecht toegankelijk voor rolstoelen. Mocht je in een rolstoel zitten en onze expositie willen bezoeken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.