activiteiten 2020

Kartfabrique op Lage Weide opent real life game: Moon Trees

Een leuke staycationtip vlak in de buurt bij Leidsche Rijn. Maandag 13 juli opent de Kartfabrique op Lage Weide een gloednieuwe activiteit waarin het beste van Catan en Verover de vlag samenkomt: Moon Trees. Een actief en avontuurlijk teamspel met een verlaten fabrieksdepot als speelveld.

Do you have what it takes?
Een dagje uit naar de Kartfabrique? Maak er maar twee van! Naast het bekende karten, lasergamen en Prison Island spelen, heeft deze playground er tijdens de zomermaanden een vierde activiteit bij. Ben je fanatiek, strategisch en avontuurlijk aangelegd? Dan is Moon Trees het spel voor jou! Samen met je team betreed je een verlaten wereld waarin alles draait om samenwerken met elkaar en de elementen.

Let the game begin!
In de real life game vind je Moon Trees die als een onzichtbaar schild de aarde beschermen, zodat we hier veilig kunnen leven. Met te verdienen grondstofmunten verzorg jij de Moon Trees. Er zijn 21 Moon Trees van 3 niveaus. Hoe hoger het niveau, hoe meer punten je verdient en hoe meer grondstoffen worden uitgegeven. In 2 rondes strijd je om de winst. Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van de meest waardevolle Moon Trees vraagt om ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Het ultieme spel om te spelen als familie, vrienden, collega’s of gewoon met nieuwe mensen. Daag jezelf en anderen uit! Let the games begin! Bemachtig snel je tickets via: www.kartfabrique.nl/moon-trees/

Details
Je speelt met je team 2 x 18 minuten Moon Trees en het hele programma duurt bijna 2 uur (incl check-in, instructies en pauze)
Dit kost € 22.50 pp.
Reserveren doe je HIER.
Adres Kartfabrique: Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht (Lage Weide)
Openiningstijden: wisselen per dag, maar 12.30 tot 23/24 uur.