activiteiten 2020

vr 24 t/m zo 26 jan 2020 | Nat. Theaterweekend

Ook dit jaar weer in Podium Hoge Woerd het Nationale Theaterweekend en het programma van het Nationaal Theaterweekend 2020 is bekend!

Kom tijdens het Nationaal Theaterweekend voor een mooie prijs genieten van alles wat Podium Hoge Woerd te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10 en daarnaast zijn er extra activiteiten te bezoeken. Op welke dag(en) kom je bij ze langs?

Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Albert Verlinde, voorzitter van het Nationaal Theaterfonds, is trots dat Nederland er een theatertraditie bij heeft. ‘Het is een groot succes gebleken. Ieder jaar komen er mensen naar het theater die we anders niet hadden gezien. Extern onderzoek heeft uitgewezen dat nieuw publiek en publiek met een lager inkomen hierdoor het theater weten te vinden. Daarnaast is het heel bijzonder dat de verschillende brancheverenigingen de handen ineen hebben geslagen voor dit unieke initiatief.’’

Het programma in Podium Hoge Woerd
vr 24 januari | Engel en No man is an Island (Specials / Dans)
Twee bijzondere choreografieën, op twee verschillende plekken in ons gebouw.
za 25 januari | Sound of Silence (Muziek / Specials)
Een feel good concert met prachtige muziek, verhalen en anekdotes over Paul Simon en Art Garfunkel.
zo 26 januari | Ruimtevlucht (8+) (Familie / Specials)
Een beeldende voorstelling vol livemuziek, zang en dans over een reis met een ruimteschip met een verstekeling.
Kaartjes te koop via Podium Hoge Woerd.

Extra activiteiten
Naast de theatervoorstellingen biedt podium Hoge Woerd ook gratis randprogrammering aan om henzelf, het theater en de artiesten nog beter te leren kennen.

Kaarten kopen?
Kaarten kopen voor de voorstellingen kan via de website www.podiumhogewoerd.nl.
Alle extra activiteiten zijn tijdens dit weekend gratis te bezoeken, maar ook hiervoor vragen ze je een kaartje te reserveren om teleurstelling te voorkomen als het vol is.