activiteiten 2020

t/m zo 3 jan | Schaats- en curlingbaan

De Kartfabrique krijgt deze winter schaats- en curlingbanen voor jong & oud.  It giet oan! Ook deze winter kun jij samen met familie en vrienden hartverwarmende momenten beleven.  Naast karten, lasergamen en Prison Island spelen bij de KartFabrique kun je een maandlang schaatsen en curlen bij de Winterfabrique.  Tijdens de lockdownperiode (t/m 19 januari) mogen buiten sport locaties wel open blijven, dus ook deze schaatsbaan!

HELAAS GESLOTEN VANAF 22 december.

Het leukste Winteruitje
Nu de feestdagen er anders uitzien dan normaal zetten Kartfabrique en Ice-World zich in om coronaproof ijspret te verzorgen voor jong en oud. Martien Veenstra (Operationeel Manager Kartfabrique): “Juist nu moet iedereen kunnen genieten van wat extra beweging en ‘ouderwetse’ gezelligheid. De Winterfabrique is daarom een beleving voor iedereen. De plek waar je kunt zwieren over het ijs en je een ongeluk veegt op de curlingbaan.”

1000 m2 openlucht schaatsbaan
Van pirouettes draaien tot stunten als Bambi: op de outdoor schaatsbaan is er alle ruimte voor ijspret op de schaatsbaan van 1000 M2 en uiteraard echt ijs. Tijdens de Winterfabrique wordt er gezorgd dat het ijs in topconditie blijft.  Je boekt vooraf een tijdslot, zodat de drukte goed gereguleerd blijft. Ook wordt er onder andere gebruik gemaakt van looproutes, worden overal desinfectiepunten geplaatst en wordt het materiaal gereinigd.
Ook kun je een uurtje (silent) disco schaatsen. Fun verzekerd.

Curling
En wat dacht je van een potje curling? De sport met de bezem is hot! Het spel is laagdrempelig, coronaproof te spelen, draait om teamwork en is vooral hilarisch. Op de vier banen kun je zelf de steen zo dicht mogelijk bij de dolly proberen te krijgen, maar een curling pro kan teams ook de kneepjes van het vak leren tijdens een curling clinic. Uiteraard gebeurt dit coronaproof.

Tickets
Beleef samen een hartverwarmende winter! Meer weten of tickets kopen? Ga naar: https://www.winterfabrique.nl/
De schaatsenhuur zit in de prijs inbegrepen (je mag je eigen kunst/ijshockey schaatsen ook meenemen. Helaas geen noren toegestaan).
Neem wel je handschoenen mee, deze zijn verplicht. Op de baan graag een mondkapje, buiten de baan verplicht.
Tijdslot vanaf 1,5 uur. Vanaf 12.30 – 21 uur door de weeks en zater- en zondag vanaf 9.30 uur.