activiteiten 2020

zo 5 jan 2020 | Tangoclub de Haar

De Tangoclub is een bijzondere plek voor bijzondere muziek. Zij brengen concerten op plekken waar deze muziek zich het best thuis voelt. Sprookjesachtig of vol heimwee. Sprankelend of nauwelijks ontdekt.
En deze zondag zal dat ik Koetshuis de Haar zijn met het concert: Omar Mollo en Trio Escapada.

De Tangoclub brengt het Unesco immaterieel erfgoed uit de concertzalen tussen de mensen. Op een unieke manier gecombineerd met culinaire verwennerij en voor de liefhebbers een dansvloer. Zo kun je de sfeer van een autenthieke Tangoclub uit Argentinië letterlijk proeven.

Deze editie verwelkomen ze Omar Mollo en Trio Escapada. Omar Mollo woonde in Pergamino, een landelijke stad in het noorden van Buenos Aires. Hier begon hij te zingen en leerde hij gitaar spelen. In enkele jaren was hij een jonge en uitstekende gitarist, en de leider van een legendarische rockband in de westelijke voorsteden van Buenos Aires. Na vele jaren herontdekt hij de tango. Met groot succes. Verschillende Latin Grammy Nominaties en een Carlos Gardel Award voor de beste tango-zanger volgden. Vergeet niet zijn website te checken: www.omarmollo.com.ar

Het programma
16 uur – Tangoclub Open
18:30 uur – Hoofdgerecht wordt geserveerd
19:15 uur – Eerste Set Live Muziek
20:30 uur – Tweede Set Live Muziek
22:30 uur – Tangoclub gaat sluiten

Kosten
Al vanaf € 17,50 kun je bij het concert aanwezig zijn.
Lees alle informatie en bestel je tickets via deze link.