activiteiten 2020

zo 5 apr 2020 | Buddyloop – Estafetteloop

De Buddyloop is een wandelevenement om geld op te halen voor het Buddyhuis, onderdeel van het St. Antonius Kankercentrum. Er worden daar veel buddy’s aan elkaar verbonden middels wandelingen om zo psychososiale steun te geven. Nu gaat het buddyhuis nog een stap verder en verbinden ze middels deze loop de drie St. Antonius Ziekenhuizen met elkaar.

Route
De wandeling start bij het Sint Antonius Ziekenhuis, locatie Leidsche Rijn / Utrecht. Vanaf dit punt loopt de route naar locatie St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en dan naar locatie Woerden.  Vanaf dat punt gaat het weer retour naar het startpunt in Leidsche Rijn.
Het plan is te starten om 6 s’morgens en rond de klok van 17 uur te finishen.

Buddyhuis
Het Buddyhuis brengt (ex) kankerpatiënten en hun naasten samen om ervaringen te delen, als vraagbaak te fungeren, activiteiten te ontplooien en adviezen te geven om de levenskwaliteit van deze mensen te verbeteren, zowel voor, tijdens als na de ziekte. Dit alles onder de paraplu van het ‘st. Antonius ziekenhuis.

Vier mogelijkheden om deel te nemen
Buddyloop 42km | Jij loopt zelf 42km! Wat super! Zorg ervoor dat je het met iedereen deelt en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen om jou te sponsoren!

Estafetteloop 42km | Van wie neem jij het stokje over? Met de Estafetteloop van het Buddyhuis loop je samen met 2 anderen in totaal een hele marathon.

Businessteam 42km | Uiteraard kan je ook met jouw hele afdeling een groep collega’s of vrienden deelnemen aan deze buddyloop. Max 10 deelnemers

Finish in zicht 4,2km |Sluit jij je de laatste kilometers van de marathon wandeling aan en support je daarmee het Buddyhuis Team?

Link naar website voor meer informatie of in te schrijven.