activiteiten 2020

za 29 aug | Open dag Nieuwe Vaart

Kunstencentrum Nieuwe Vaart in Vleuten houdt weer hun Open Dag. Je kunt vrijblijvend kennis maken met een veelzijdig aanbod in muziek-, dans- en theaterlessen voor jong en oud in Vleuten-de Meern-Leidsche Rijn en Stichtse Vecht.

Iedereen die vragen heeft over het bespelen van een instrument, of over muziek-, dans- en theaterlessen in het algemeen, kan die dag uitgebreid informatie krijgen. Een bezoek aan de Open Dag geeft een goede indruk van wat door het Kunstencentrum wordt aangeboden op muziek-, theater- en dansgebied.

De Open Dag in Vleuten is van 10 – 12.30 uur.
De Harmonie Orkesten uit Vleuten en De Meern zijn o.a. vertegenwoordigd.

Al vanaf 4-jarige leeftijd kun je diverse (Suzuki) instrumenten bespelen. De docenten informeren je graag. Ook vindt je informatie over nieuwe cursusaanbod, het spelen in een Big Band of ensemble, een harmonie orkest of je (zang)stem laten testen.

Gegevens
10 – 12.30 uur| Nieuwe Vaart 3, Vleuten

Kunstencentrum Nieuwe Vaart is een docentencollectief met als werkgebied Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn en Stichtse Vecht.
Kunst & Cultuur is toegankelijk voor iedereen; van kind tot volwassene, van beginner tot ervaren zanger, danser, muzikant of musicalster.
Bij het docentencollectief kun je terecht voor muziekonderwijs, dans– en theatercursussen, ensembles en presentaties.