activiteiten 2020

zo 27 sept 2020 | Prentenboekjesfestival (2-6 jr) in Podium Hoge Woerd

Vandaag 2 voorstelling en 2 begintijden bij dit theaterfestival voor de jongsten. Je kunt kiezen tussen Dikkie Dik & de taart of Nijntje op de fiets.

Dikkie Dik
Een sfeervolle muziektheatervoorstelling over de bekende ondeugende poes Dikke Dik. Kom je ook meezingen?
‘Dikkie Dik en de taart’ is een sfeervolle muziekvoorstelling, waarbij het publiek actief betrokken wordt. Er mag volop meegezongen worden bij de originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.
LINK naar kaarten.

Nijntje
Een sfeervolle muziektheatervoorstelling over het meest bekende witte konijntje van Dick Bruna.
Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.
LINK naar de kaarten

Ben je al oud genoeg voor deze voorstellingen? 
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.