activiteiten 2020

ma 27 apr 2020 | Willie in je Woonkamer

De horeca heeft het momenteel zwaar te verduren, net zoals jij! De kroegen zijn gesloten, het supermarktpils komt je de neus uit en de gezelligheid met vrienden is ver te zoeken. En wat gaan we dan doen met Koningsdag?

Ga je thuis op de bank met een theetje? Neejoh, Willie heeft de oplossing voor je! Je kunt nog steeds niet de stad of Leidsche Rijn in om plastic bekers vol pils te koppen, maar het Prins Pils Pakket biedt hét alternatief om Koningsdag alsnog met de rest van de stad en wijk te vieren, vanaf je eigen bank!

Lokale biertjes
Het Prins Pils Pakket is een box vol heerlijke lokale biertjes en een hoop virtuele gezelligheid en events vanuit jouw eigen stamkroeg. Koop het Prins Pils Pakket van jouw stad en haal hem op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Trek hem open op Koningsdag en vermaak je met de beste biertjes, toffe opdrachten voor op de bank en speciale online Zoom-feestjes vanuit je favoriete kroeg! Zij verzorgen namelijk een hilarisch Koningsdagprogramma voor jou, dat je vanuit je luie stoel met je biertje in de hand kunt bijwonen. Alle winst van het Prins Pils Pakket wordt gedoneerd aan de deelnemende kroegen, zodat je niet alleen jezelf, maar ook hen alsnog een mooie Koningsdag bezorgd! Proost!

Utrechtse biertjes
Voor de Utrechtse editie van Willie in je Woonkamer kunt je genieten van 6 lekkere biertjes van De Leckere, Van de Streek, Oproer, Maximus, 11 Brewery en Jopenbier. En vergeet ook de snack niet, die mede mogelijk gemaakt worden door Persepolis. In je pakket vind je daarnaast Willie’s Rede, waarin de spellen en Zoom-activiteiten worden uitgelegd en je meer informatie kan vinden over Willie in je Woonkamer!
Meer weten en bestellen? Lees het HIER. De gesteunde Utrechtse kroegen zijn: de Ping Pong Club, Stathe, STAN & Co, Taplokaal Gist, Beers & Barrels en Klein Berlijn.