activiteiten 2020

za 26 sept 2020 | Voorstelling SOEP! (4 – 6 jr) op Kasteeltuin Nijevelt

Kom op de Burendag kijken naar de voorstelling SOEP! in Veldhuizen. “WIJ GAAN SOEP MAKEN!!!” Maar hoe? Volgens Oma’s recept? En waar komen de ingrediënten uit die pruttelende soep eigenlijk vandaan?

Met de verhalen van oma gaan Milan en Marijn op reis. Ze ontdekken de landen van de oorsprong van ons eten. Een tocht met bootjes van uien en vliegende knoflook; ze reizen door een bos van broccoli.

Duik mee in de geschiedenis en reis naar de uithoeken van de wereld waar je eten vandaan komt. Tijdens de voorstelling ontstaan er met behulp van de camera op het scherm landschappen van de producten die ook in de soep verdwijnen.

Er wordt echt gekookt en de kinderen mogen ook echt proeven! Komt de SOEP af? En is die lekker? Kijk en proef mee!

SOEP! is een beeldende voorstelling voor 4+, met een grote dosis humor, die alle zintuigen prikkelt. Gespeeld door Milan Schleijpen en Marijn Maurits naar een concept van Milan Schleijpen en Joy Slaats.

Gegevens
Tijd: 15 – 15.30 uur
Locatie Kasteeltuin Nijevelt (Aan het einde van de straat Haarlerberg, langs de De Milan Viscontilaan), 3453 RM De Meern
Kosten: Gratis
LINK naar meer informatie

De voorstelling SOEP! vindt plaats op Kasteeltuin Nijevelt op zaterdag 26 september en begint om 15.00 uur. De voorstelling is in de open lucht. Kleed je naar de weersomstandigheden. Neem een eigen (klap)stoeltje of kleedje mee. We houden ons aan de 1,5 meter maatregelen van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio Utrecht. De voorstelling is gratis. Vol = vol.

Foto’s voorstelling: (c) Moon Saris, Theaterbureau Frijns, IJsbeer INC