activiteiten 2020

za 26 sept 2020 | Rijntjes verjaardag

Rijntje wordt alweer 2 jaar! Vier dit jaar haar verjaardag in Leidsche Rijn Centrum! Het is deze dag eigenlijk zelfs dubbel feest. Er wordt namelijk ook een speciaal Rijntje Speelparadijs geopend.

Er is deze dag een superleuk programma waarbij er een treintje door Leidsche Rijn Centrum rijdt waar je op- en af kunt springen bij de verschillende activiteiten. Alle activiteiten (en het treintje) zijn gratis en kan je gewoon aan deelnemen als je in Leidsche Rijn Centrum bent.

Alle activiteiten staan in het teken van Europa. Gezien Rijntje gek is op reizen én de straatnamen in Leidsche Rijn Centrum vernoemd zijn naar Europese steden. Als je het leuk vind, kan je een paspoortje ophalen bij het Rijntje standbeeld (vanaf 12 uur). In dit paspoort ontvang je bij elke activiteit die je doet een stempel. Bij een vol paspoort krijg jij een leuk cadeautje van Rijntje.

Ik hoor je denken… wat zijn die activiteiten dan?
Nou, het zijn er nogal wat! Maar om alvast wat te verklappen noemen we er een aantal op. Weet jij ook meteen welke activiteit bij welk land hoort?
Tomaatblikken omver gooien
Spaghetti toren maken
Pizza bakken
Flamenco dansen
Ringsteken
Schilderen
EN… we gaan een tiktok dansje leren! Dit dansje is speciaal voor Rijntje’s verjaardag verjaardag gemaakt. Gaaf hé!

Wil jij trouwens ook speciaal met Rijntje een taartje eten deze dag? Dat kan! Om 12 – 13 –  14 –  15 en 16 uur kan jij jezelf opgeven om in de lege winkelruimte tegenover C&A naar het speciale Rijntjefeestje te komen. Hier eet je samen met Rijntje een taartje, kun je een dansje doen én ontvang jij als speciale gast een uniek Rijntje koffertje om mee op reis te nemen (die je natuurlijk mee naar huis mag nemen!).

Wel opgeven
Belangrijk is wel dat je jezelf hiervoor per e-mail moet opgeven (naam en tijd doorgeven) via info@leidscherijncentrum.nl .

////////

Leidsche Rijn Centrum opent uniek speelparadijs voor kinderen

Om de kinderen in het winkelgebied Leidsche Rijn Centrum een extraatje te bieden, wordt er op zaterdag 26 september om 12 uur een speelparadijs geopend. Dit unieke speelparadijs is speciaal ontworpen om alle zintuigen van kinderen te prikkelen en is interactief, leerzaam én innovatief. Ook zijn de Europese thema’s, die je terugvindt in de straatnamen van Leidsche Rijn Centrum, verwerkt in het speelparadijs. Zo is er een Big Ben, de Eiffeltoren en nog veel meer om te ontdekken!

Het speelparadijs bevindt zich aan de Wenenpromenade, naast de H&M.
Het is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
De reguliere openingstijden zijn vanaf 26 september: woensdag van 13 – 17 uur, zaterdag van 11 – 16 uur en zondag van 13 – 16 uur.
Het speelparadijs is gratis toegankelijk.