activiteiten 2020

vr 24 jan 2020 | Inzicht in stress en geluk hormonen

De Raadhuis Special deze vrijdagavond gaat over het Inzicht in stress en geluk hormonen en spreker Jurgen Spelbos vertelt er over.

Deze avond is erg interessant voor iedereen die meer inzicht wil hebben over stress. Het is goed om er meer van af te weten. Niet alleen voor jezelf zinvol maar ook voor je directe omgeving: voor je partner, je kinderen of een goede vriend of vriendin. Neem ze mee en maak er een leuke en leerzame avond van en sluit af met een informeel drankje!

Het boek
Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan Jurgen over zijn werk en boek ‘Minder stress met Stressologie‘. Op de avond zelf is het mogelijk om een gesigneerd boek van Jurgen te kopen of te bestellen.

Inzicht in Stress, eigenlijk moeten we het allemaal weten
Stress kan leiden tot burn-out, dat weten de meeste mensen wel. Echter veel mensen hebben niet door dat stress de onderliggende oorzaak is van hun ziekte. Stress is veel schadelijker dan de meeste mensen weten, maar er is ook veel meer aan te doen dan we weten! Herkennen van stress is moeilijk, want je kunt er namelijk gewend aan raken. Zeker in deze tijd van toenemende druk op presteren en digitaal snel reageren.

Ervaringsdeskundige Jurgen Spelbos kan op een laagdrempelige en ontspannen wijze vertellen. Je gaat naar huis met inzichten, veel kennis en tips en als je het wilt kun je ook meedoen met een persoonlijke stress meting.

Gegevens
Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar en het programma start stipt op tijd om 20.00 uur / slot 22 uur
Bestel hier uw ticket 7,50 euro
Locatie : Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39 , Vleuten – dorp