activiteiten 2020

wo 18 mrt & 1 apr 2020 | Voorbereidingsloopjes

Lint-Wurmpie gaat richting de Lint-Wurmpie Run op 13 april weer twee voorbereidingsloopjes organiseren. Daarbij kunnen kinderen het hardlopen oefenen en het parkoers van de Lint-Wurmpie Run 1km en 2km verkennen.

Jeugdtrainer Lieke Mulder en Jeugdloopgroep Athletic Point, met verstand van hardlopen, schoenen en loopoefeningen, geven de kinderen deze leuke training. Deze voorbereidingsloopjes zijn voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, die meedoen met of de 1km of 2km Lint-Wurmpie Run.

Data en tijd
Woensdag 18 maart 2020 (verzamelpunt ingang Castellum Hoge Woerd)
Woensdag 01 april 2020 (evenemententerrein Máximapark)
Verzamelen om 14.45 uur om aan te melden. Het voorbereidingsloopje is van 15 -16 uur.

Startpunt
Verzamelden voor het eerste loopje bij de ingang van Castellum Hoge Woerd.
Bij het tweede loopje verzamelen we bij het evenemententerrein in het Máximapark. Daar gaan we het parkoers van de 1km en 2km verkennen.

Ouders mogen erbij blijven, maar hoeft niet. De telefoonnummers van de ouders worden genoteerd  vanuit de inschrijving van de kinderen.
EHBO is aanwezig.

Inschrijven
Om te weten hoeveel kinderen er bij de loopjes zullen zijn, worden de kinderen gevraagd zich in te schrijven via debbie@go4media.nl
Zet even bij de inschrijving: de naam van het kind / leeftijd / ingeschreven bij de 1km of 2km run? / mob. tel. nr. (ivm calamiteiten)
Deelname is € 5 euro per keer (contant of met pin betalen bij aanmelden bakfiets / kraam)

Gezonde versnaperingen
Na afloop krijgen de kinderen een drankje van Cool Bear (titelsponsor van de 1 km Lint-Wurmpie Run), een tussendoortje van de Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn en een appeltje van plattelandswinkel Goes.

Meer weten over de Lint-Wurmpie Run?
Alle informatie over de Lint-Wurmpie Run 2020 vind je HIER.

Foto: Lint-Wurmpie.nl