activiteiten 2020

16 aug 2020 | Muzikale verhalen op de tuin: Bertus en de bij-zondere boom

Kom naar Steede Hoge Woerd met je peuter(s) en/of kleuter(s) om lekker buiten te  genieten van muzikaal poppentheater. Emma van Dobben speelt op de tuin van Steede Hoge Woerd haar nieuwe muzikale poppentheater Bertus en de bij-zondere boom!

In de middeleeuwse stad groeit een mooie appelboom waar elk seizoen geurende bloesem en sappige appels aan groeien. De bijtjes zijn er druk aan het werk en halen er nectar voor hun honing. Tot op een dag de boer naar buiten gaat om de heerlijke appels te plukken om appelmoes te maken. Maar wat is dat? Geen appels aan de boom? En wat hoort hij daar in de verte, het lijkt wel gehuil van een boom! Zou hij het mysterie van de bij-zondere boom kunnen ontdekken?

Een voorstelling met weinig woorden en veel live muziek, gespeeld door Emma’s Muzikale Verhalen.

Gegevens
Je hoeft je niet van tevoren op te geven voor deze voorstelling. Maar vol = vol.
Emma speelt de voorstelling twee keer: om 10.30 uur en om 15.00 uur. Voorstelling duurt 1 uur.
Kosten; Gratis

Wist je dat …
Op Steede Hoge Woerd staan in de tuin verschillende bijenkasten. De bijen die daar wonen zorgen voor de bevruchting van alle bloemen en groenten die op de tuin groeien, want zonder bijen hebben we geen tuin, geen groente en fruit. Laat je peuter of kleuter kennismaken met de wondere wereld van de bijen met dit interactieve muziektheater.

Meer informatie: Kijk HIER.