activiteiten 2020

za 15 feb 2020 | Upgrade Your Live

Een evenement voor vrouwen die regie willen nemen over hun eigen leven, toe zijn aan de volgende stap en aan een gezonde levensstijl willen werken.
Op het evenement worden verschillende workshops en lezingen gegeven. De dag begint met een gezamenlijke workshop Positieve Gezondheid. Daarna kun je die ochtend kiezen uit twee workshops en ’s middags ook. De workshops en lezingen worden gegeven door een Loopbaan coach, Voeding- en Leefstijl coach, Storyteller en ademcoach.

Tijdens het evenement is er gelegenheid om de gezondheidsmarkt te bezoeken. Er verschillende stands aanwezig, allemaal in teken om jouw leven een stap verder te helpen. Standhouders presenteren hier hun producten en diensten, en je kunt er mini workshops volgen.

Het evenement word gehouden in en ism Indekerngezond. Zij zetten zich in voor een gezonde wijk en nodigen wijkbewoners uit de regie in eigen handen te nemen voor een betekenisvol en gezond leven.

Upgrade Your Life wordt georganiseerd door Jane Wijbers en Sushma Ramkhelawan. Twee zelfstandige en gedreven vrouwen met elk een eigen verhaal én een missie. Hiermee willen ze zoveel mogelijk vrouwen inspireren en motiveren om de regie over eigen leven te nemen en jouw zelf gecreëerde pad te volgen.

Tijd 9.30 – 15 uur
Kost € 22,50 en tickets zijn te bestellen via deze link.